2.5 грама златно Кюлче Valcambi Швейцария

Спецификация

 • Държава:  Швейцария

 • Тегло:  2.50 грама

 • Серия:  Valcambi

 • Чистота:  999,9/1000

 • Монетен двор:  Valcambi

 • Гаранция за автентичност:  Сертификат

  *Снимките са илюстративни

Актуална цена и условия/срок за доставка можете да получите на телефон 0879/253 197 и на електронна поща gold@somonibg.com

Начин на заявяване:

 • Връзка с нас за уточнение на актуална цена и наличност

 • Заявка се приема с проформа фактура, платима до 2 часа на банковата сметка на дружеството. Цената може да претърпи промени след изтичането на уговорения период.

 • Закупеният артикул може да бъде получен в офиса на компанията в уговорен ден и час, срещу предоставяне на лични документи.

Вижте всички златни кюлчета и златни монети, които можете да закупите през somonibg.com

Златното кюлче от 2.5 грама на Valcambi е отличен избор за всеки, който иска да притежава злато в колекцията си. Златният слитък е направен от 0.9999 фино злато и е с тегло 2.5 грама. По-малкото тегло на кюлчето го прави по-достъпно и лесно за транспортиране и съхранение. Златото винаги е било любимо за инвеститорите и този кюл от Valcambi не е нещо, което може и бива да бъде пренебрегнато.

На лицевата страна на 2.5 грама златно кюлче от Valcambi е графирано отличителното лого на компанията, а под него маркировки за теглото, чистотата, металното съдържание и серийния номер на кюлчето.

Обратната страна на дизайна съдържа надпис с името на рафинерията – Valcambi Suisse.

При покупка на 2.5 грама златни слитъци от тази продуктова листа, получавате продуктите си в запечатана опаковка, съдържаща оранжева карта за анализ с цялата включена информация, която ви позволява да удостоверите автентичността на покупката си от Valcambi.

Valcambi Suisse е основана в Швейцария през 1961 г. като Valori & Cambi. По-късно се слива с Credit Suisse, което води до името, известено днес, въпреки че Credit Suisse вече не участва в собствеността на Valcambi Suisse.

Златните кюлчета на Valcambi са висококачествени и винаги достъпни с най-новите производствени стандарти. Те остават предпочитани за инвеститорите и до днес, дори дълго след като сме заменили благородните метали с хартиената валута. Стойността на златото не се променя в съответствие с други активи, което го прави една от най-добрите инвестиционни възможности.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *