1 унция златно Кюлче PAMP Швейцария

Спецификация

 • Държава:  Швейцария

 • Тегло:  31.1035 грама

 • Серия:  PAMP Suisse

 • Чистота:  999,9/1000

 • Монетен двор:  PAMP Suisse

 • Опаковка на продукта:  Блистер

 • Гаранция за автентичност:  Сертификат

  *Снимките са илюстративни

Актуална цена и условия/срок за доставка можете да получите на телефон 0879/253 197 и на електронна поща gold@somonibg.com

Начин на заявяване:

 • Връзка с нас за уточнение на актуална цена и наличност

 • Заявка се приема с проформа фактура, платима до 2 часа на банковата сметка на дружеството. Цената може да претърпи промени след изтичането на уговорения период.

 • Закупеният артикул може да бъде получен в офиса на компанията в уговорен ден и час, срещу предоставяне на лични документи.

Вижте всички златни кюлчета и златни монети, които можете да закупите през somonibg.com

Това фантастично златно кюлче от 1 унция на PAMP Suisse е част от известната серия Fortuna, сечена от първокласната марка – PAMP Suisse. Този изключително красив златен кюл впечатлява със стилния си дизайн, изобразяващ лейди Fortuna – римската богинята на късмета, просперитета и благосъстоянието.

Известната швейцарска рафинерия PAMP Suisse е основана в Тичино през 1977 г. и бързо се превръща в един от най -високо ценените монетни дворове поради изключителната си изработка. Марката PAMP е много популярна сред инвеститорите и колекционерите по цял свят, тъй като произвежда висококачествени златни кюлчета и включва най-новите технологии срещу фалшифицирането на слитъците. Най-популярната серия на монетния двор, Lady Fortuna, се създава с технологията Veriscan® – специална микроскопична повърхностна топография, използвана за регистриране на кюлчетата в базата данни PAMP Suisse за всяко последващо удостоверяване.

Златното кюлче от 1 унция на лейди Fortuna е изработена от .9999 чисто злато и изобразява добре известната римска богиня на благосъстоянието и късмета. Тя е показана от лицевата страна на бара като носеща превръзка на очите си и рог на изобилието. Смята се, че образът на лейди Фортуна носи просперитет и късмет на притежателя си, което прави този златен слитък от 1 унция чудесен подарък и отлично допълнение към колекцията Ви от злато.

На задната страна на кюлчето е гравирано логото на PAMP Suisse, последвано от теглото и чистотата на слитъка и уникалния сериен номер.

Поръчайте тази впечатляваща златна лента от 1 унция на PAMP Suisse и я добавете към Вашето забележително портфолио от злато!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *