50 грама златно Кюлче Valcambi Швейцария

Спецификация:

Държава:  Швейцария

  • Тегло:  50.00 грама
  • Серия:  Valcambi Bars
  • Чистота:  999,9/1000
  • Монетен двор:  Valcambi
  • Опаковка на продукта:  Блистер
  • Гаранция за автентичност:  Сертификат*Снимките са илюстративни

Актуална цена и условия/срок за доставка можете да получите на телефон 0879/253 197 и на електронна поща gold@somonibg.com

Начин на заявяване:

  • Връзка с нас за уточнение на актуална цена и наличност

  • Заявка се приема с проформа фактура, платима до 2 часа на банковата сметка на дружеството. Цената може да претърпи промени след изтичането на уговорения период.
  • Закупеният артикул може да бъде получен в офиса на компанията в уговорен ден и час, срещу предоставяне на лични документи.

Вижте всички златни кюлчета и златни монети, които можете да закупите през somonibg.com

Златното кюлче от 50 грама Valcambi са сечени слитъци, рафинирани от Valcambi Suisse и отговаря на най-високите стандарти за качество.

Търсите злато в малки размери, което да прибавите към колекцията си от благородни метали, но не искате да плащате високи премии, за да го получите? Страхотна новина! Швейцарската рафинерия Valcambi  ви предлага перфектното решение със своето златно кюлче от 50 грама.

Златния слитък от 50 грама Valcambi предлага на инвеститорите изключително удобен начин да притежават злато с високо качество за потенциални бартерни сделки. Той е лесен за съхранение и транспортиране.

Всеки кюл е внимателно изработен от .9999 чисто злато и се предлага в защитна пластмасова опаковка с номерирана карта за анализ. Тази карта за анализ е включена в блистерната опаковка на Вашия кюл и съдържа името Valcambi Suisse от едната страна на картата. На другата страна на тези оранжеви карти са обозначени теглото, чистотата и съдържанието на метал в слитъка заедно с неговия индивидуален сериен номер.

На лицевата страна на всеки златен кюл от 50 грама е гравирано логото на Valcambi Suisse, заедно с гравюри на теглото, чистотата, съдържанието на метал и индивидуалния сериен номер. Тези кюлчета имат кодиране от две букви и шест цифри и печат на анализатора за валидиране на Вашите продукти. Това позволява на притежателя им лесно да провери автентичността на конкретния продукт и да се увери в неговото качество и произход.

Обратната страна на златните кюлчета от Valcambi Suisse включва само пълното име на рафинерията. Всеки от тези сечени слитъци има правоъгълна форма със заоблени ъгли и повдигнати ръбове около външната страна на кюлчето.

Основан през 1961 г. като Valori & Cambi, Valcambi Suisse е претърпял много промени в своята история. Сливането с Credit Suisse през 1968 г. създава модерното име Valcambi Suisse, а последващите покупки на компанията увеличават нейния профил на международния пазар. Днес швейцарската рафинерия е една от водещите в световен мащаб и заслужено си с спечелила славата на надеждна компания, която произвежда качествени и високо търсени златни инвестиционни продукти.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *