Сомони Брокер Инс – лично отношение, бърза реакция и добри съвети

Бест Медикал Кеър е една от компаниите, на които Сомони Брокер Инс съдейства за осъществяване на план за здравни застраховки за целия екип.Защо грижата за екипа е изключително важна за добрата работа на компанията – разказва Емил Стоименов, управител.


Бест Медикал Кеър ООД е семейна компания за търговия на едро с медицински изделия. Фирмата е основана през 2013 г. и вече 9 години се развива успешно на българския пазар. Бест Медикал Кеър работи основно в 2 направления – 1. Консумативи и апарати за естетична медицина и 2. Лапароскопска хирургия.

Каква е ролята на медицинската застраховка като аргумент за запазване на ценни служители?

Пазарът на труда в България е все по-динамичен. Квалифицираните кадри не се намират лесно, а всяко обучение на нов служител е трудно и времеемко. Нашето разбиране е, че колегите ни трябва да чувстват работата си като опора в живота, а не като място, в което прекарват 8 часа дневно. За да постигне това, един работодател следва да предостави социални придобивки за всички трудещи се във фирмата му. Допълнителното здравно осигуряване е един от основните стълбове на тази опора.

Какви други възможности предоставяте на служителите, за да ги мотивирате?

За нас е важно работата да бъде свършена. Фиксираното работно време отдавна е история в Бест Медикал Кеър. Дали ще започнете работа в 8, 9, 10 или 11 часа за нас е важно в края на седмицата задачите да са изчистени. Освен това фирмата не работи между Коледа и Нова година, като това са допълнителни почивни дни за колегите ни.

С какво ви спечели Сомони Брокер Инс и бихте ли ни препоръчали на ваши колеги?

Лично отношение, бърза реакция и добри съвети. Това е работата на добрия брокер. Сомони Брокер Инс са сред най-добрите на пазара.

Свържете се с нас на ? 042 605 202, за да получите консултация и предложение за подходящ тип застраховка, която да покрие възможно най-много рискови ситуации. #somonibg

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *