Началото на активния сезон е повод да напомним на всички за споделената отговорност

 

Поредната вълна на вируса, който сякаш няма никакво намерение да си ходи, сложната обстановка в България и по света, това са само някои от поводите да напомним за отговорността, която всеки от нас носи. Разумните хора намират начин да споделят тази отговорност, като откриват подкрепа и помощ в добре прецизираните застрахователни услуги.

Какво се промени в последните няколко месеца, разказва Диляна Колева, управител на Сомони Брокер Инс.

Лятото започна привидно много спокойно, но много наши клиенти ни се довериха за специфични услуги, популярни в последните месеци.
Застраховка Живот е една от популярните услуги, като в случая има възможност за акцент и върху спестовен характер на защитата. Комбинацията с различни допълнителни услуги дава възможност за допълнителна подкрепа при медицински услуги, както и за още едно ниво на сигурност при взети заеми от банкови институции.
Различните компании в региона и на национален мащаб проявяват интерес към рисковите застраховки, които включват и COVID-19 като покритие. Подобна услуга дава допълнителна социална защита за наетите служители и техните семейства.
С началото на учебната година започваме кампания с предложение към всички учебни заведения, за да подсигурим сигурност при инциденти, заболеваемост и определени други рискове. Учителите и децата са много ценни и те трябва да бъдат защитени.

Защо говорим за споделена отговорност?

Нашата цел като компания е да вменим, че трябва трябва да сме отговорни. Без значение дали сте професионалисти, родители, инвеститори или просто хора, които искат да могат да планират своя живот – застраховките дават възможност да споделите отговорността с партньор, който може да поеме част от риска.
Сомони Брокер Инс като една от „Любимите марки“ на България в застрахователния бизнес подава ръка на всички, които имат нужда от консултация и съдействие. Това е също част от нашата споделена отговорност.
Свържете се с нас на ? 042 605 202, за да получите консултация и предложение за подходящ тип застраховка, която да покрие възможно най-много рискови ситуации.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *