Застрахователен продукт с покритие COVID-19

Застраховката с покритие COVID-19 е добра идея в трудни времена

Като компания с отговорност към своите клиенти, Сомони Брокер Инс ви представя някои от възможностите за застраховка, приложими към днешните проблеми. Ще обърнем внимание на Групова рискова застраховка „Живот“ с покритие Covid-19.

Повече за застрахователния продукт с покритие Covid-19

Специалното предложение за групова рискова застраховка „Живот“ осигурява застрахователна защита за Вашите работници и служители и финансова подкрепа при настъпване на неблагоприятно събитие, следствие злополука или заболяване, в това число COVID-19. Тя е насочена към хората от активния бизнес, чието здраве е особено важно в този момент. Работодателят има възможност да ползва данъчни облекчения до 60 лв. на служител, задължително е застраховането на всички служители на компанията.
Застраховката осигурява покритие за болничен престой над 5 до 10 дни / без значение причината/. В случай, че застрахован е диагностициран с Covid и прекара в болница над 5 дни, застрахователят изплаща фиксирана сума- между 600 и 3 000 лв./евро в зависимост от избрания пакет. Застраховката се сключва след попълване на Предложение-декларация за сключване на Групова рискова застраховка „Живот“, подписана от застраховащия и предварително изготвен списък на застрахованите лица, предоставен преди сключване на застраховката. Процедурата е максимално опростена. Срокът на действие е една година.

За повече информация и запитвания:

Сомони Брокер Инс
гр. Стара Загора, бул. „Патриарх Евтимий“ 116
тел. +359 42 605 202

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *