ЗА НАС

Мисия

В „Сомони“ вярваме, че всяка една нужда на нашите клиенти трябва да бъде разбрана и затова се стараем да им предоставим най-подходящите услуги по най-добрия начин! Удовлетворението на клиентите ни е сигурен знак, че сме свършили своята работа добре.

За екипа

Една компания не би могла да се задържи на пазара за дълго без предаността и отдадеността на своите служители и високото ниво на обслужване на клиентите си. В „Сомони” ние вярваме, че хората са най-важната част от фирмата и благодарение на тяхната дългогодишна работа успяваме да растем и да се развиваме през годините.

Николай Колев е създател и основател на компанията. Той е управляващ съдружник и се стреми непрекъснато да развива бизнеса и да предоставя най-доброто обслужване на своите клиенти вече повече от 25 години. Николай има завършена магистратура по маркетинг от УНСС.

Той също умее да свири на множество музикални инструменти , обича да се занимава с фолклор и да пътува през свободното си време.


Нели Павлова има повече от 30 години опит в областта на счетоводствотo . През 2003 се присъединява към екипа на „Сомони” като заема длъжността главен счетоводител на инвестиционния посредник. През годините работи като счетоводител на различни дружества влизащи във финансова група „Сомони”.


Дияна Гидикова се присъединява към „Сомони” през 2008 като счетоводител. С времето започва да се занимава и с друг тип дейности като работа с клиенти за покупка/продажба на акции на БФБ. През свободното си време Дияна се старае да обръща максимално много внимание на дъщеря си.


Стефан Георгиев започва работа през 2000 година във финансова група „Сомони” като валутен касиер. През годините натрупва опит и от 2007 заема длъжността брокер на чуждестранна валута и сключва валутни сделки с клиенти. Стефан обича да разхожда кучето си из парка около дома си след работа.